Gör personliga Fototapeter – hur enkelt som helst!

Fototapet Gallerix solnedångg med fåglarGör en personlig fototapet som blir unik, skräddarsydda tryckta tapeter med dina egna bilder, text, design, grafik eller fotocollage. Förvandla en tom vägg till en fondvägg. Det finns fler leverantörer som du kan använda för att göra din lägenhet, villa eller rum unikt! Skräddarsy ditt tryck och storlek för ditt projekt.

I Sverige finns många leverantörer, en som jag vet varit med länge är Gallerix, surfa runt och bli inspirerad.

PÅ detta enkla sätt så imponerar du stort på dina vänner. Gå igenom din gamla favoritfoton och få inspiration. Gå ut och fota i Naturen, gå till djurparken och fota motivet ur alla möjliga vinklar. Utöver att använda dina egen bilder till en fototapet kan du göra mycket, mycket mer ex.v. tavlor på många olika sätt, canvastavlor, glastavlor, olika typer av print och många kan också leverera fotoböcker som du kan ge bort i julklapp vilket är en mycket uppskattad present!

Gör någon glad idag!

Leave a Reply