Nu finns Friends of Form igen, om än i en annan tappning och som en inspiration för alla som funderar på att bli designer och konstnär. Här kommer du att finna mycket information om vad design och konst är, och vad det är som folk uppfattar som design och konsthantverk. Om det är någon skillnad på dessa olika termer, samt hur de har utvecklats under de år som har förflutit.

Från början skapades denna sida av 17 olika designers och konstnärer från HDK, Högskolan för Design och Konsthantverk, vid Göteborgs Universitet. Denna sida var ett medium där dessa kunde visa upp sina alster och lägga ut dem till försäljning. Detta pågick under hela tre år med relativt gott resultat, men har numera lagts ned. Det är viktigt med konst och att det finns platser att förmedla denna på. Denna plats kommer i dess nya tappning på så sätt att leva vidare.

Här kommer konst och design att få andas i form av information om allt som rör design och konsthantverk, vilket vi hoppas kommer att bidra till att flera trevliga butiker öppnas på nätet, samt att fler människor får insikt och kanske ges den inspiration som krävs för att våga ta steget om att visa just den konstnärliga ådra som de besitter. Kanske bor det en designer eller konstnär i dig. Läs vidare och få reda på historiska detaljer, samt vad just du kan göra för att komma vidare med ditt eventuella intresse. Att skapa är att leva, och lever man inte ut sin fantasi skapar man inget.